اسامی قبول شدگان در سیزدهمین آزمون دوره ایمنی آزمایشگاهی

اسامی قبول شدگان سیزدهمین آزمون دوره ایمنی آزمایشگاهی بشرح ذیل می باشد. 1- سيد فاضل مير احمدي 2- مهدي محمدي 3- هانيه تكبيرگو 4- كامران كمالي 5- نگاه كريمي 6- شقايق حسن پور 7- فاطمه اكرمي 8- حسين حاجي طهراني 9- محبوبه حسين زاده 10- منيژه داريوش نژاد 11- الهام عرب يار محمدي 12- اصغر بهاگير 13- سميه ريخته گران 14- شيما نسيمي 15- آيدا وفادار 16- محبوبه سعيدي 17- نعيمه سماواتيان 18- مصطفي اسمعيل زاده آذر 19- حميد اردوخاني 20- فهيمه شاه حسيني 21- مهدي اخوان مقدم 22- الناز كيارسي عليخاني 23- سجاد حضرتي 24- كامياب نجفي