دعوت به همکاری

بدینوسیله اعلام می دارد که آزمايشگاه مركزي پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران به همکاری تعدادی از دانشجویان سال اول دوره دکتری در رشته های زراعت و اصلاح نباتات، باغبانی، صنایع غذایی، علوم دامی، خاکشناسی، گیاهپزشکی و شیلات مشغول به تحصیل در پرديس كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران نیاز دارد. دانشجویان عزیزی که علاقمند به کار در آزمایشگاه در ساعات اداری (بصورت پاره وقت) می باشند، خواهشمند است رزومه تحصیلی خود را حداکثر تا تاریخ 15/02/1396 از طریق ایمیل centrallab.can@ut.ac.ir ارسال نمایند. پذیرفته شدگان نهایی از طریق بررسی رزومه تحصیلی، نوع همکاری ممکن و مصاحبه انتخاب خواهند شد.